ຄຸນປະໂຫຍດຂອງໝາກຊູຕໍ່ຮ່າງກາຍຂອງຄົນເຮົາ.
ຄຸນປະໂຫຍດຂອງ ໝາກຊູ ມີຄື:
ວິທີໃນການປຸງແຕ່ງໝາກຊູບໍ່ວ່າຈະເປັນການ ຂົ້ວ, ແກງ, ຕົ້ມ ເພື່ອເປັນອາຫານໃຫ້ໄດ້ຄຸນຄ່າສູງສຸດແມ່ນການ ປອກເປືອກ ແລະ ລ້າງຢາງອອກໃຫ້ສະອາດ ເວລາປຸງແຕ່ງບໍ່ຄວນປ່ອຍໃຫ້ໝາກຊູສຸກເກີນໄປ ເພາະການ ຕົ້ມ ຫຼື ຂົ້ວດົນ ເທົ່າໃດກໍຍິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ສູນເສຍລົດຊາດທີ່ຫວານແຊບ ແລະ ສູນເສຍຄຸນຄ່າທາງສານອາຫານໄປ.
ແຈ້ງໄຟໄໝ້ : 1190
ຕຳຫຼວດ : 1191
ລົດໂຮງໝໍ : 1195
ໄຟຟ້າ : 1199
ນ້ຳປະປາ : 1169
ໜ່ວຍກູ້ໄພ : 1624
ມີ 65 ຂາສັນຈອນ ແລະ ບໍ່ມີສະມາຊິກອອນໄລນ໌ ອອນໄລນ໌
![]() | ມື້ນີ້ | 1251 |
![]() | ມື້ວານນີ້ | 1613 |
![]() | ອາທິດນີ້ | 2386 |
![]() | ເດືອນນີ້ | 29077 |
![]() | ທັງໝົດ | 1050021 |