• ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ຕາງໜ້າໃຫ
  • ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ ຄັ້ງທີ I ຂອງໜ່ວຍພັກບໍານ
  • ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄໍາພິທູນ ເລຂາທິກ
  • ການພົບປະສອງຝ່າຍລະຫວ່າງ ຄະນະໂຄສະນາອ
  • ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄຳພິທູນ ເລຂາທິກາ
  • ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ໄດ້​ເປີດ
ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ຕາງໜ້າໃຫ້ລັດ....

ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ຕາງໜ້າໃຫ້ລັດ....

ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ຕາງໜ້າໃຫ້ລັດຖະບານ ຈັດພິທີປະດັບຫຼຽນໄຊແຮງງານຊັ້ນ I, ຊັ້ນ II &...
ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ ຄັ້ງທີ I ຂອງໜ່ວຍພັກບໍານານ.....

ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ ຄັ້ງທີ I ຂອງໜ່ວຍພັກບໍານານ.....

ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ ຄັ້ງທີ I ຂອງໜ່ວຍພັກບໍານານ ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ.    ...
ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄໍາພິທູນ ເລຂາທິການສູນກາງພັກ

ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄໍາພິທູນ ເລຂາທິການສູນກາງພັກ

ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄໍາພິທູນ ເລຂາທິການສູນກາງພັກ ຫົວໜ້າຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ເຂົ້າຮ່ວມງ...
ການພົບປະສອງຝ່າຍລະຫວ່າງ ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມ..

ການພົບປະສອງຝ່າຍລະຫວ່າງ ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມ..

ການພົບປະສອງຝ່າຍລະຫວ່າງ ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ແລະ ສະຖາບັນການເມືອງການປົກຄອງແຫ່ງຊາດ ສ.ສ ຫ...
ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄຳພິທູນ ເລຂາທິການສູນ..

ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄຳພິທູນ ເລຂາທິການສູນ..

ທ່ານ ສຈ ປອ ກິແກ້ວ ໄຂຄຳພິທູນ ເລຂາທິການສູນກາງພັກ ຫົວໜ້າຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ເຂົ້າຮ່ວມພິ...
ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ໄດ້​ເປີດ​ກອງ.

ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ໄດ້​ເປີດ​ກອງ.

ຄະນະໂຄສະນາອົບຮົມສູນກາງພັກ ໄດ້​ເປີດ​ກອງ​ປະຊຸມແນະນຳ ການ​ປາຖະກະຖາ ກ່ຽວກັບ​ “ເມືອງວຽງໄຊ&...
Previous
Next

ຄຸນປະໂຫຍດຂອງໝາກຊູຕໍ່ຮ່າງກາຍຂອງຄົນເຮົາ...

ຄຸນປະໂຫຍດຂອງໝາກຊູຕໍ່ຮ່າງກາຍຂອງຄົນເຮົາ.

ຄຸນປະໂຫຍດຂອງ ໝາກຊູ ມີຄື:

  1. ໝາກຊູ ມີເສັ້ນໄຍອາຫານທີ່ຊ່ວຍໃຫ້ລະບົບຂັບຖ່າຍສະດວກ.
  2. ໝາກຊູ ເປັນຜັກທີ່ມີລົດຫວານກອບໂດຍທຳມະຊາດເໝາະສົມກັບຄົນທຸກເພດໄວ.
  3. ມີຟົສຟໍທີ່ຊ່ວຍໃນການຟື້ນຟູພາກສ່ວນເສື່ອມສະພາບພາຍໃນຮ່າງກາຍ.
  4. ນຳ້ຕົ້ມໝາກຊູ ຫລື ນຳ້ແກງໝາກຊູ ຊ່ວຍຫລຸດຄວາມດັນເລືອດ ແລະ ກຳຈັດໜິ້ວໃນໝາກໄຂ່ຫລັງໄດ້.
  5. ມີສັບພະຄຸນຊ່ວຍບຳລຸງຫົວໃຈ ແລະ ຫລອດເລືອດໃຫ້ແຂງແຮງ.
  6. ມີວິຕາມິນເຊ ຊ່ວຍຫລຸດອາການເລືອດອອກຕາມເຟັນແຂ້ວໄດ້.
  7. ມີໂຟເລດສູງ ເໝາະສົມສຳລັບແມ່ຍິງຖືພາ ສາມາດກິນເພື່ອບຳລຸງ ແລະ ຊ່ວຍເສີມສ້າງພັດທະນາການຂອງລູກຕັ້ງແຕ່ຍັງຢູ່ໃນທ້ອງແມ່.
  8. ມີທາດການຊຽມຊ່ວຍບຳລຸງກະດູກ ແລະ ແຂ້ວໃຫ້ແຂງແຮງ.

      ວິທີໃນການປຸງແຕ່ງໝາກຊູບໍ່ວ່າຈະເປັນການ ຂົ້ວ, ແກງ, ຕົ້ມ ເພື່ອເປັນອາຫານໃຫ້ໄດ້ຄຸນຄ່າສູງສຸດແມ່ນການ ປອກເປືອກ ແລະ ລ້າງຢາງອອກໃຫ້ສະອາດ ເວລາປຸງແຕ່ງບໍ່ຄວນປ່ອຍໃຫ້ໝາກຊູສຸກເກີນໄປ ເພາະການ ຕົ້ມ ຫຼື ຂົ້ວດົນ ເທົ່າໃດກໍຍິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ສູນເສຍລົດຊາດທີ່ຫວານແຊບ ແລະ ສູນເສຍຄຸນຄ່າທາງສານອາຫານໄປ.

 

ກົດໝາຍແຫ່ງ ສປປ ລາວ

ຄໍາເຫັນຂອງ ທ່ານ ສຈ.ດຣ ກິແກ້ວ ໄຂຄຳພິທູນ ຫົວໜ້າ ຄອສພ ຕໍ່ເວັບໄຊສ

ເຊື່ອມຕໍ່ເວັບໄຊສ

ສົນທະນາແລກປ່ຽນຄຳເຫັນ

ແລກປ່ຽນຄຳຄິດເຫັນ

ເລກໂທ ສຸກເສີນ

ແຈ້ງ​ໄຟ​ໄໝ້ : 1190

   ຕຳຫຼວດ : 1191

ລົດ​ໂຮງໝໍ : 1195

​     ໄຟຟ້າ : 1199

  ນ້ຳ​ປະປາ : 1169

ໜ່ວຍກູ້​ໄພ : 1624

ຈຳນວນຄົນອອນໄລ໌ທ

ມີ 150  ຂາສັນຈອນ ແລະ ບໍ່ມີສະມາຊິກອອນໄລນ໌ ອອນໄລນ໌

ສະຖິຕິຜູ້ເຂົ້າຊົມ:

1220687
ມື້ນີ້ມື້ນີ້96
ມື້ວານນີ້ມື້ວານນີ້107
ອາທິດນີ້ອາທິດນີ້173
ເດືອນນີ້ເດືອນນີ້2185
ທັງໝົດທັງໝົດ1220687